Therapeutic Healing

 

Therapeutic Healing is een behandelwijze waarbij het menselijk energieveld (aura) met de handen van de therapeut wordt geharmoniseerd en/of beïnvloed, en het zelfgenezend vermogen van het lichaam wordt gestimuleerd. Het menselijk energieveld bevat informatie  over lichaam en geest die met de handen te voelen en te 'lezen' is.

Je aura en de energiepunten worden geharmoniseerd door het gebruik van mijn handen. Er vindt in principe geen aanraking plaats. Soms maak ik gebruik van een aantal drukpunten. Hierbij zal wel aanraking plaatsvinden. Aanvullend op de behandeling kan ik gebruik maken van Bach Bloesem Remedies en andere ondersteunende (deel)therapieën. Het doel van de behandeling is je volledig bewust te worden van jezelf en inzicht te krijgen in jezelf, waarbij je objectief, eerlijk  en oordeel loos naar je eigen patronen en functioneren kijkt.

Ondersteuning natuurlijk genezingsproces

Therapeutic Healing vervangt geen medische verzorging of medicijnen, maar ondersteunt wel iedere therapie en het natuurlijke genezingsproces. Indien nodig neem ik contact op met een huisarts, omdat het hier complementaire zorg betreft.