De Helende reis

Wat is een helende reis?

De Helende Reis is een methode die je helpt om pijn en belemmering die liggen opgeslagen in de diepte van je cellen naar boven te halen en op te lossen, om zo vanuit je ware Zelf en innerlijke kracht je leven ten volle te leven. Hierbij wordt gebruikt gemaakt van de wijsheid en het zelfgenezend vermogen van je eigen lichaam.

Hoe werkt een Helende Reis?

Je maakt contact met de in het lichaam opgeslagen emoties en de herinneringen die erbij horen. De essentie van de kern ligt verborgen in de emoties. Oude pijnen kunnen worden geuit en bevrijd door jezelf emotioneel te openen. Dan ontdek je wat vergeving eigenlijk is en wat het bewerkstelligt. Letterlijk worden oude (eiwit)structuren in het lichaam ontbonden en kunnen nieuwe gezonde cellen zich gaan vormen. Elke cel herinnert zich weer hoe te communiceren met de andere cellen.

Wanneer werkt De Helende Reis optimaal?

Als je bereidt bent je open te stellen en je oude emotionele lading los te laten. Tijdens een Helende Reis ontdoe je jezelf van oude onwaarheden en belemmerende overtuigingen waarmee je hebt geleefd. Door het vinden van jouw waarheid en daar mee gaan leven, brengt je innerlijke rust en kracht en komen er meer keuzemogelijkheden op jou pad. Door de Helende Reis vinden genezing en heling plaats door bewustzijn op het diepste cellulair niveau, meestal met blijvende en verbazingwekkende positieve veranderingen en lossen innerlijke conflicten op.

Voor wie is de Helende Reis geschikt?

In principe voor alle mensen, kinderen vanaf 6 jaar en alle volwassenen kunnen de Helende Reis ondergaan. Het gaat vanzelf en je hoeft er verder niets voor te doen of te laten. Je onbewuste leid je daar naartoe waar je mag zijn. Het werkt in principe bij iedereen.

Voor wie is de Helende Reis niet geschikt?

Mensen die bekend zijn met psychosen of psychotisch zijn.