Droomwerk

 

Dromen helpen ons innerlijk evenwicht en psychische heelheid te bewaren door de emoties, gedachten, eigenschappen, talenten en delen van onszelf die we overdag naar het rijk van het onbewuste hebben verbannen, weer een plek in ons bewustzijn te geven.

Dromen houden ons op een unieke en creatieve manier, vol humor een onthullende spiegel voor. Met dromen werken is daarom een geweldige manier om meer inzicht in je leven te krijgen.

Dromen kunnen een verwerking zijn van de afgelopen dag of kwesties die spelen in een bepaalde periode.
Dromen zouden een voorspelling in kunnen houden. Dromen hebben echter meestal een diepergaande boodschap in zich voor de dromer, afkomstig uit het onbewuste. Zelfs flarden van een droom hebben al een boodschap in zich.

Deze boodschappen zijn voor de dromer van onschatbare waarde, omdat ze dieper inzicht geven in de eigen persoon en in de zingeving van zijn of haar leven op dit moment.

Heb je last van nachtmerries, steeds terugkerende dromen of ben je benieuwd wat voor boodschappen jouw onbewuste je helder probeert te maken door middel van jouw dromen? Dan is een droomsessie echt iets voor jou!