De kern

Persoonlijke balans door bewustwording, verwerking, eigen verantwoording en groei

 

Als je ervoor kiest om samen met mij samen te werken, dan kies je ervoor om een persoonlijke reis te maken. Deze reis zal je in staat stellen om dichter bij jezelf te komen, dichter bij je diep verscholen vermogen om je open te stellen voor vreugde, je eigen verlangens, doelen, capaciteiten, vrijheid en liefde. Je kiest ervoor je te bevrijden van overbodig geworden ballast, ook als je daarvoor langs oud zeer, verdriet en pijn moet gaan.

Via Spiritueeltherapie, Therapeutic Healing, NLP, Rebirthing, Dorntherapie en/of massage is het mogelijk in korte tijd diepgaand inzicht en duurzame verandering teweeg te brengen in de manier waarop je in je leven, je werk en je relaties staat. Daarnaast geeft het je inzicht in welke onverwerkte, pijnlijke emotionele herinneringen er nog opgeslagen liggen in je lichaam, waar deze blokkades zich in je lichaam ophouden en wat zij nodig hebben om op te lossen en te helen.

De weg naar binnen, een innerlijke reis naar persoonlijk groei en heling, kan een moeizaam en pijnlijk proces zijn. Het is een weg die je alleen moet volgen, een uniek pad naar genezing en dat is een ervaring die niemand van je kan overnemen. Het is het persoonlijke pad van jouw ziel, van leren en loslaten. Ondanks dat het een persoonlijk pad is zal ik er voor je zijn tijdens de sessies, door mij persoonlijk in te zetten als klankbord, steun, medereiziger en indien nodig je daarbij een spiegel voor te houden.

Ik zal je helpen om liefdevol naar jezelf te laten kijken met nieuwsgierigheid en veel humor. Op deze manier kan het een boeiende, uitdagende en begaanbare weg worden, waarbij ik al snel niet meer nodig zal zijn.

Als je in balans bent, zit je goed in je vel. Je kan dan goed voor jezelf zorgen, je eigen grenzen aangeven en keuzes maken, waarbij je je door niets of niemand laat afhouden van je eigen doelen, verlangens of wensen. Je hebt plezier in je werk(zaamheden) en kunt terugvallen op een steunende en liefdevolle achterban. Je weet je staande te houden op momenten van tegenslag, spanning en problemen en bent in staat om deze te zien als leermomenten en uitdagingen. Ze vragen tijd, aandacht en inspanning van je, het raakt je, maar ze slaan je niet uit het lood en beheersen niet je leven.

Ben je niet in balans, door bijvoorbeeld (chronische) spanning, stress, trauma, verlies of angst, dan kun je (tijdelijk) de kracht en het vermogen missen om om te kunnen gaan met de uitdagingen van het leven. Je bent prikkelbaar, ziet op tegen de dagelijkse dingen, stapt telkens in dezelfde valkuil of je staat helemaal niet of nauwelijks in contact met je gevoel. Je ervaart problemen in relaties op je werk en/of privé, je hebt last van lichamelijke klachten, energiegebrek of voelt je somber. Al met al gaat het niet helemaal soepel.

Of je nu voor massage of voor therapie komt, centraal in mijn aanpak staat het uitgangspunt dat bewustwording, eigen verantwoordelijkheid en zelf ergens aan willen werken hand in hand gaan. In het hele traject, maar ook in elke afzonderlijke sessie. Op deze manier kunnen we samen werken aan een duurzame verandering. Daarbij maak ik gebruik van alles wat je zelf in huis hebt aan hulpbronnen: kennis, begrip, emotie, intuïtie, moed en in het bijzonder van de wijsheid van je lichaam.